Akupunktur och sen helg

Godmorgon allihopa. Ni vet alla vilken dag det är idag och vi välkomnar helgen med öppna armar, jag tänkte faktiskt inleda min helg med akupunktur. Angående helgen så känns det faktiskt som första gången på väldigt länge där jag inte anser att den är helt nödvändig, visst är det underbart med helg men jag hade nog klarat av att arbeta i några dagar till innan lite ledighet. Det har varit en ganska behaglig vecka trots lite halvkass sömn, men inga förseningar till jobbet i Frölunda och inga sena arbetsdagar. Men jag är inte den som tackar nej till två dagar med sovmorgon, det ska naturligtvis bli skönt. Frågan är vad jag ska hitta på för någonting eller om jag ens ska göra något, det verkar inte vara några stora händelser i Frölunda under helgen. Idag ska jag åtminstone på akupunktur och visst det kanske inte är något att hänga i granen direkt, men det är väldigt nödvändigt med tanke på min besvär jag har i kroppen så här års. Så fort värmen kommer så behöver jag inte längre gå på någon akupunktur och jag behöver inte oroa mig för att inte kunna gå till jobbet på grund av värk. Är inte det lite märkligt att jag har så fruktansvärt ont i kroppen när det är kyligt ute, vissa dagar kan jag knappt kliva ur sängen. Men så fort det blir en behaglig temperatur så kan jag till och med dra mig ut på en springtur om jag så skulle önska. Nu ska vi dock inte tänka på det utan nu ska vi göra den här dagen till riktigt bra, så att vi när klockan slår fyra kan vi gå hem med huvudet högt och njuta av en härlig helg. Nästa vecka är vi till och med lediga på fredag, det går bra nu!