Borde boka massage i Gävle

Hej alla fina följare

Det känns som att jag borde boka tid för massage och få hjälpa att mjuka upp den här stressade och spända kroppen. Huvudet sitter typ direkt på axlarna och jag har sådan värk mellan skulderbladen. Det finns flera olikas ställen att vända sig till här i Gävle så det är inte så att det inte finns möjlighet, men jag har bara inte tagit tag i det.

Kanske är det på grund av att hur det är på jobbet nu så känns det ju nästan meningslöst för att även om det hjälper för stunden så utsätter man ju kroppen för samma sak dagen efter igen och då blir det ju samma sak igen. Det är nog både massage och semester som skulle behövas för att komma tillrätta med det här och eventuellt nytt jobb också för den delen. Har ni någon gång funderat på om det verkligen är värt att stanna på ett jobb när hela kroppen skriker och demonstrerar?

Vissa dagar tänker jag att det blir snart bättre och jag är ju tacksam för mitt jobb. Medan andra dagar undrar jag vad jag gör och att det bara är dumt av mig att fortsätta pressa kroppen så här. Det är ju mitt liv och min hälsa det handlar om och kroppen kommer ju att protestera tills jag gör något åt det. Vill man ha en förändring så måste man ju också göra något annorlunda. Kanske jag ändå ska börja med att boka en massage och så kan jag ta det där ifrån.

?Man behöver kanske inte ta alla beslut på en och samma gång. Kanske är det också så att jag tänker lite klarare när kroppen inte värker så. Även om en massage ger lindring ett kort tag så kan man ju komma tillrätta med vissa besvär och det hade ju varit guld värt. Tack för att ni läser och lyssnar. Ta hand om er och eran hälsa. Kram!