Extra fin inför påsken

God dag! Om man inte skulle ta och göra sig lite extra fin inför påskhelgen kanske? Det har man väl ändå förtjänat efter flera månaders jobb utan någon långledighet. Jag tänker att jag i så fall ska fixa mina naglar och göra en fransförlängning, det var längesedan jag fixade till mina fransar så en fransförlängning ligger verkligen rätt i tiden. Det är också bra med tanke på att där jag jobbar vill de helst inte att man har någon smink eller liknande för det finns människor som har allergier. Då är en fransförlängning den bästa lösningen och sen kommer det även spara mig massa tid på morgonen. Under påskhelgen händer det massa roliga grejer i lilla Nybro och det är väl på tiden känner jag, de känns som att jag inte har gjort något kul sedan jag nyårsafton typ. På torsdag ska jag vara hos några vänner som har anordnat en liten tillställning, jag vet inte alls hur mycket folk som kommer vara där eller vad det är för typ av tillställning som kommer att göras. Men det brukar alltid komma en hel del människor dit när är det är fest på gång, så det blir nog lite livat. Huset vi ska vara i ligger ganska så ensamt så det finns inga grannar som kan störas. Men nog om det, vi återgår till fransförlängning och naglar istället för att diskutera påskens händelser. Jag funderar på att ringa min kompis och fråga om hon vill följa med för att fixa sina fransar och naglar också, hon brukar hänga på när jag ändå ska gå. Frågan är vilken dag hon kan, jag kan smita tidigare vilken dag som helst egentligen men hon arbetar i en butik i Nybro så hon kan inte riktigt bara gå därifrån lite tidigare. Vi får se hur det blir helt enkelt, nu måste jag fortsätta att jobba.