Ett vitare leende

Tjenare! Jag funderar på om jag inte ska åka till någon tandläkare i Vetlanda för att få en tandblekning, det är något som jag har velat göra ett tag och nu kanske det är dags. Äntligen har jag slutat med tobak och jag har hållit mig borta från det i snart två månader. Jag ville egentligen göra en tandblekning bara någon vecka efter det att jag bestämde mig för att sluta med tobak, men jag tänkte att det vore lite dumt att göra det om jag skulle trilla dit och börja igen. Därför väntade jag tills jag kände att nu kommer jag klara hålla mig borta från det och där är jag nu. Jag känner mig stolt över att jag lyckades sluta med all tobak, även om jag aldrig borde börjat med det. Det är verkligen svårare än man tror att bara släppa något som man varit beroende av i flera år, men bara man ger sig an på att klara det så är det mesta möjligt. Jag och min kompis bestämde oss för att sluta samtidigt och det är något som verkligen hjälpte mig, varje gång jag kände suget efter nikotin så hade jag någon som satt i precis samma situation som mig och som jag då kunde prata med. Det gjorde väldigt stor nytta och jag är tveksam till om jag hade klarat det annars. Både jag och min vän ska göra tandblekning, det är nästan lite galet hur rökning och snus förstör tändernas färg. Jag tror att det finns något ställe här i Vetlanda som kan göra tandblekning, några av mina andra vänner har gjort det innan. Det känns som den snabbaste vägen att få sina tänder vita igen efter flera års missfärgning. Gör som oss, sluta med tobak och ge dig själv ett vitare leende. Men framförallt ge dig själv en bättre hälsa.