Vaxning innan sommaren

Hej 

Nu när sommaren snart är här så känns det bra att göra vaxning innan man ska ut och sola och bada. Jag har vaxat bikinilinjen och det känns skönt. Man slipper oroa sig för om det finns några hårstrån som syns när man har på bikini. Jag tycker alla tjejer/kvinnor borde vaxa sig bikinilinjen, det gör verkligen underverk! Man kan köpa vax och göra det hemma men det är lite jobb och pill med det, fråga mig, jag vet. Jag har gjort vaxning hemma ett par gånger men efter sista gången bestämde jag att aldrig göra det själv igen utan istället gå till en salong, och jag har funnit en i Skövde som verkligen är bra, det är en skönhetssalong med många olika behandlingar. Jag har vaxat mig hos dem ett par gånger och är mycket nöjd!

-Vad tycker du? Ska man vaxa sig innan sommaren eller inte? Om du är kille, vaxar du din rygg och bröst? Ska inte en kille ha hår på bröstet? Eller det kanske kliar och är obekvämt på sommaren när det är varmt? Inte vet jag men jag tycker det är ganska snyggt annars när killar har hår på bröstet. Så, har du gjort vaxning någon gång? Jag kan säga att det känns och gör lite ont, men om man går till en salong så gör det inte lika ont som när man gör det själv hemma, och har man då mycket hår kan jag tänka mig att det är rena tortyren att göra en vaxning hemma i badrummet så mitt råd är att ni ska gå till en skönhetssalong och bor ni hör i Skövde så kan ni gå till samma salong som jag går till! Det var allt för mig för den här gången, tack för att ni läser alla mina inlägg!